Αντικαταβολή μετρητοίς

Με αντικαταβολή μετρητοίς του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε.
Κόστος αντικαταβολής 2,50€. Μέγιστο ποσό αντικαταβολής όπως ορίζονται από τις εταιρείες των ταχυμεταφορών είναι τα 1499,00€. Για παραγγελίες άνω των 500€ απαιτείται προκαταβολή του 30% της συνολικής αξίας.  

Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εξόφληση παραγγελίας πριν την αποστολή του δέματος.

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.  

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

Αρ.Λογαριασμού : 5130 106845 947
IBAN: GR94 0172 1300 0051 3010 6845 947
Δικαιούχος: ΚΑΝΑΒΟΣ – ΑΛΕΥΡΗ Ε.Ε.

 • Προσοχή:
  • Για την άμεση εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης αναφέροντας αριθμό παραγγελίας, όνομα και συνολικό ποσό κατάθεσης στο info@electroprostasia.gr ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210 425 6524.
  • Σε περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα παρακαλώ επιλέξτε έξοδα διατραπεζικής συναλλαγής “εντολέα” και όχι “αμφοτέρων” διότι η τράπεζα σας, χρεώνει τα εν λόγω έξοδα διατραπεζικής υπηρεσίας στο λογαριασμό μας. Οι παραγγελίες που δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα διατραπεζικής συναλλαγής δεν θα εκτελούνται, θα παραμένουν σε εκκρεμότητα έως ότου γίνει η συνολική εξόφληση. Η διαδικασία επεξεργασίας της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί όταν η τράπεζα σας μεταφέρει τα χρήματα στο λογαριασμό της εταιρείας μας. Συνήθως οι διατραπεζικές συναλλαγές εκτελούνται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ως εκ τούτου οι συγκεκριμένες παραγγελίες δρομολογούνται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Η ιστοσελίδα www.electroprostasia.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Piraeusbank» της Τράπεζας Πειραιώς.

Τρόποι δόσεων 

 • Για αγορές άνω των 150,00€ έως και 300,00€ δύο άτοκες δόσεις.   
 • Για αγορές άνω των 300,00€ έως και 600,00€ μέχρι και τέσσερις άτοκες δόσεις.
 • Για αγορές άνω των 600,00€ μέχρι και έξι άτοκες δόσεις.

Προσοχή: Η δυνατότητα καταβολής δόσεων προϋποθέτει την χρήση πιστωτικής κάρτας και δεν ισχύει σε περίπτωση αγοράς πακέτου προϊόντων όταν συμπεριλαμβάνεται και εγκατάσταση, καθώς και σε προϊόντα προσφοράς.

Ασφάλεια συναλλαγών

H ιστοσελίδα www. electroprostasia.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές.

Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στον server.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Πληρωμή στο φυσικό κατάστημα της electroprostasia

 • Για παραλαβή από το φυσικό κατάστημα και κατοχύρωση της τιμής web όπως και δέσμευση των προϊόντων, θα πρέπει να έχει προηγηθεί ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία στο 210 425 6524. Στην περίπτωση που δεν έχει προηγηθεί παραγγελία και περάσετε για αγορά από το κατάστημα, η επιχείρηση  δεν φέρει καμία ευθύνη εάν κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί ή έχει δεσμευτεί από άλλο πελάτη ή έχει διαφορετική τιμή (τιμή καταστήματος).
 • Τρόποι πληρωμής
  • Μετρητά
  • Πιστωτική/χρεωστική Κάρτα (εξαιρούνται Diners, American express). Το κατάστημα διαθέτει εγκεκριμένο τερματικό αποδοχής καρτών POS.

Σημείωση:

Σε περίπτωση όπου έχει γίνει κατάθεση ή πληρωμή με κάρτα αλλά το προϊόν που επιλέξατε δεν είναι διαθέσιμο ή έχει εξαντληθεί, η electroprostasia οφείλει να σας επιστρέψει εντός 48 ωρών ολόκληρο το ποσό που καταβάλατε σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, κατόπιν επικοινωνίας.